13 ožujka 2008

Gripa!


Prvo se razbolio Matko. On nije imao gripu, nego upalu grla. Dobio je antibiotik i već je od ponedjeljka dobro.
Onda se razbolila Zvjezdana. Imala je temperaturu dva dana i ozdravila je.
Dolores je u subotu ulovila temperatura i uskoro smo shvatili da se radi o gripi. Tako da sam vikend proveo čuvajući bolesnu obitelj. U ponedjeljak nisam išao na posao, ali Dolores je već tada bilo nešto bolje pa sam u utorak ipak otišao. Međutim, oko 10 me nazvala Dolores i rekla da joj je opet loše. Otišao sam kući.
I... kad sam došao kući, osjetio sam da sam i ja podlegao pod naletom virusa kletog. Uglavnom, od tada mi se sve vrti oko čajeva, MaxFlu-a i slično. Snižavam temperaturu na par sati, a onda me opet sruši i tako. Ni malo utješno ne zvuči podatak da je Dolores tek danas, dakle nakon čitavih 6 paklenih dana, stvarno nešto bolje. Meni je ovo danas tek treći dan. Ovo mi je prvi put da sam malo zasjeo za kompjuter - koristim tih par sati djelovanja antipiretika..
I tako. Nemam baš energije pisati nastavak priče o Humpsima. Jedva čekam da se oporavim pa da konačno napišem ta zadnja poglavlja.

2 komentara:

Anonimno kaže...

To ovisi od osobe do osobe koliko ti traje gripa. Mene je ulovila prije tjedan i pol (prosli tjedan u ponedjeljak) i jos uvije se oporavljam. Ajd brzo ozdravi! :-)

Unknown kaže...

Meni liječenje gripe traje uvijek najmanje tjedan dana, i tu koristim razne čajeve, limun i ostale pripravke